Талисман

ЖИЛИЩНА СГРАДА

гр. Варна, кв. Възраждане, ул. Поп Димитър

За талисман многофамилна жилищна сграда
Предоставяне на повече възможности на бизнеса за икономическа активност – проектанти, строителен бранш, фирми за технически обследвания, фирми за обследвания за енергийна ефективност, производители на материали и др.;
Участие в изпълнението на Програмата на малки и средни фирми от цялата страна.
Локация (Възраждане)
„Възраждане“ е жилищен комплекс на 90-150 м н.в. в южното подножие на Франгенското плато, в западната част на гр. Варна, състоящ се от 4 микрорайона. Тук се намират средни и основни училища, детски градини, бензиностанции, газостанции, кафенета, хипермаркетъти. Именно в този квартал се намира новооткритият парк възраждане с площ от 37 декара.
Училището в квартала е: ОУ „Никола Йонков Вапцаров“. Над Възраждане 3 се намира манастира на Борис I, където всяка година се правят разкопки. Над Възраждане 2 се намират чешмите Илинденско въстание и Света Марина. По официални данни в четирите микрорайона на комплекса живеят около 35 000 души.

Достъп

Лесен достъп с близост до булеварди
Лесен достъп с близост до булеварди

Паркове

Най - новият парк на Варна е разположен в квартал ``Възраждане`` на площ от 30 дка. Изграден е по инициатива на Община Варна за развитие на районите.

Площадки

Детска площадка и градини
Детска площадка и градини
Детска площадка и градини
ИЗБЕРИ ТВОЯТ ДОМ

Апартаменти от 35 до 120 кв.м

Твоят дом.

МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА

С просторни и светли дневни. С големи прозорци и хубава гледка. С обширни спални и тихо дворно пространство.

Ти и твоето семейство сте наситили този дом с радост и обич. Тук посрещате изгряващото слънце и планирате деня си. Тук се наслаждавате на залеза, докато нощта бавно настъпва и звездите обсипват небето.

Тук си ти.

01
Многофамилна жилищна сграда
„Възраждане“ талисман
Най – новият парк на Варна е разположен в квартал „Възраждане“ на площ от 30 дка. Изграден е по инициатива на Община Варна за развитие на районите.

Зелените пространства предлагат много възможности за спорт и отдих. Изградени са игрови площадки, които привличат малки и големи. Спортният комплекс в близост включва футболно и многофункционално игрище, както и фитнес на открито.

3

ЕДНОСТАЙНИ

3

ТРИСТАЙНИ

5

ДВУСТАЙНИ

33

АПАРТАМЕНТИ

02
строителна компания Талисман ЕООД
инвестиционен проект на строителна компания „Талисман“ ООД.
инвестиционен проект на строителна компания „Талисман“ ООД.